Monday, October 11, 2010

Warning DARI peminat cerita Supernatural di RTM3




"Cuba kau ulang part brader bus stand jalan atas air tu..." kata Dean
Aku warning kepada RTM3. Jangan main-main dengan timing siaran cerita Supernatural setiap Selasa dan Rabu malam. Masa World Cup kau bantai siarkan bincang pasal bola yang tahapahapa tu. Lepas tu kau buat rentetan cerita Mentor pulak. Bila dah kena sound, pandai pulak kau taruk sampai dua kali seminggu.
"Aku lebih uka abang karkun"
Kau orang dah buatkan aku risau dengan keadaan Dean dan Sam. Aku boleh agak cerita ni pasal gabungan good and evil dalam menentang kebenaran. Dan aku suka sangat-sangat episod minggu lepas, so aku berpesan kepada orang RTM3 yang selalu load page Pang Chinn Fei, dan isu bapuk pink tu, JANGAN KACAU cerita SUPERNATURAL setiap hari selasa dan rabu tu. Kalau tidak, aku akan kerahkan setan dan malaikat menyerang Seri Pentas.
Minggu lepas Episod paling best. Cerita pasal Castiel dan 'memilih untuk berpihak kepada Tuhan'

Memang arr sumer benda tu boleh download. Tapi tak thrill la jadi orang Malaysia.
Part tertunggu-tunggu tu yang best...Buatkan aku rasa cam bebudak balik. Jangan lupa tonton

6 comments:

si biskut said...

aku ada koleksi supernatural sbb aku memang layan citer nie dr dulu.

Kuman Chaos said...

yup..
dengar nya dah nak masuk Season Final dah... xsbar tunggu yang baru
kuman..."raba-raba" entry

Dark Half said...
This comment has been removed by the author.
Dark Half said...

waa...incik irwan kipas susah mati supernatural rupanya...haha..siap warning rtm3 lagi!

aku tgk yg download je sbb dah frust ngan rtm3 yg suka main biskut2 ngan cter ni.pening aku..

Irwan said...

cooollll.. malam ni woiii..jangan luperrr

touya said...

citer nie memang puas hati ! tapi yang kat TV banyak scene diorang potong

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails