Wednesday, September 8, 2010

Sept 11 2010: Lets Burn The Koran!

You know how to reach me


Some Christians want to burn the Koran? For what? How much more misguided than they already are, can they be? We as muslim don't really care for these kind of jerks. We let Allah deal with them. But in order to save ourselves, we need to stop them from their twisted emotional trauma and snap them back to reality. Because if there's a bala coming in, both of us will be killed, no matter what. Only in the grave our differences will be clear. Besides, there's no clear proof that ISLAM was involved in the tragedy and even ISLAM condemned such act of destruction. Why do they want to burn the HOLY WORDS OF GOD? What do they want to achieve by burning the most valuable piece of literature in the history of mankind? As sad as they can be, they have no right to condemn others for the sin of their fathers (betul ke aku cakap ni?). Ahhh. Bencilah cakap inglish. Kita tujukan rangkap seterusnya kepada Melayu Malaysia pulak...

"This is much easier than burning money"
Yang korang beria-ria sangat nak marah apasal? Bukannya korang baca Koran pun. Korang baca sokkabar, tengok TV dan layan blog payabesarpedas. Mana ada masa nak bukak Koran dan baca ikut tarannum atau paham terjemahannya. Ni nak marah-marah orang yang sah-sah keliru tu bila diorang emo pasal kehilangan mak bapak diorang.

Sungguhpun begitu, perkara utama yang kita kena buat dalam hal ini ialah: BACALAH ALQURAN. Aduihhhhhhhhh.....Topat kono eh. Toghih koluarr Ghombau eh...

5 comments:

Isa said...

Gua baca qoran per..., rosmah baca qoran jugak... mana lu tau orang lain tak baca...

hahahaaaa....

Munafik Besar said...

Aik? Makan cili nampak?

Camana aku tau? Apa yang kita buat pada Koran yang tak dibaca dan berlambak-lambak dalam surau lepas bulan Ramadhan ni? Apa lagi? BAKAR laaa

Lim Guan Eng said...

hari-hari baca ayat al-quran dalam sembahyang.

Isa said...

Gua kalau tak baca qoran pun.. masa "datang bulan jer..." muakakahaaaa

Munafik Besar said...

Maafkan gua, bro-bro sekalian. Yang baik gua join. Yang buruk, gua harap lu orang pun akan tegur gua sepertimana gua nak tegur lu orang sekarang:

Bukannya korang tak tau, BACA KORAN yang aku maksudkan ialah PENAMBAHBACAAN Kalam Allah di bulan Ramadhan. Ni siap buat lawak lagi...
Jangan bro. Benda ni bukan lawak...

Anyway, aku mintak mahap kepada semua dalam posting hari Raya harini...

Hehehe

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails