Tuesday, October 19, 2010

RTM3 Memang nak Kena!

Baru minggu lepas aku warning jangan apa-apakan siri Supernatural yang bakal ke udara malam ni, minggu ni dah jadi season finale. Mangkuk ke apa? Memang sah ada bapuk RTM3 yang follow aku!


Aku tak pedulik. RTM3 kena sambung dengan season seterusnya. Kalau tidak, aku taknak tengok RTM3 sampai Smallville Ahad depan....

6 comments:

Gen Fujita said...

Download je la internet, kalau nak harap tv tiga suku memang payah.

Irwan said...

Taknak. Ia akan menghilangkan keseronokan menjadi rakyat

redza said...

xpenah tgk pon citer nih

Pakwe Tiz Zaqyah said...

ahahahahaa.....ko download je la kat tenet...aku lak tension sbb tv3 slow sangat update smackdown...aaaaahh...yg tv2 lak elok2 ada gintama dia kasi tuka cite lain..dah la buat pagi2 buta...bodoh tol syarikat penyiaran di MALAYSIA ni...

Dark Half said...

ahaha...seronok sgt la jadi rakyat

Irwan said...

seronook. bila ada isu macam ni, barulah hangat kedai kopi. kang sumer cerita dah tengok, sumer benda dah tau..alamat kita semua senyaaaap jer kat kedai kopi..apataknya..sumer dok ngadap henpon (update blog atau FB)...

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails