Tuesday, October 19, 2010

Yang Mana Satu?

Yang mana satu patut aku pakai? Yang Warna hitam? Atau yang warna hijau?

Yang hijau terlalu striking. Kang orang dok tengok aku jer..
Yang hitam pulak ada gambar tengkorak. Tak sesuai dipakai di dalam solat
Yang mana satu agaknya Allah akan suka?
Ah takper, kang nak solat kang aku tukarla balik...

8 comments:

kemm said...

aku suka yang itam tu.. ijau tu macam cerah sangat, & kaler ala floresen. berpinau mata gua.. heheh

Irwan said...

tau dahh.. tu sebab aku pakai yang hitam...

Dark Half said...

kempunan la cik jari nak tengok ko pakai floresen

Irwan said...

ko tau dark, aku dari kecik sampai la lepas U, tak pakai baju lain selain warna hitam..setelah berjumpa dengan bini aku barulah aku ada kaler-kaler sikit (sampai tahap pakai baju floresen)..kikiki...

dulu kalau bukak lemari aku, memang berterbangan nyamuk...

Anonymous said...

pakaian mlmbangkan pribadi..

Irwan said...

anon: ada juga benarnya kata-katamu. tapi ia bukanlah penentu mutlak.

satu lagi penentu ialah katakata...hehehe..cam ayat ko ni...hehehe

sue/allya/zalya said...

uiksss.. dalam kete pon ada almari gak ke?? ishhh bahaye neh kalu dah kawen, tkot gi mgedate plak pas keje.. =)

Irwan said...

saya memang dah kawen pun dan saya tak menge date lepas kerja.

Tapi memang perangai saya suka bawak baju extra (baju untuk jumpa manusia and baju untuk jumpa Allah)

Pompuan lagi dahsyat. Bukan lemari lagi dah, tahap satu bilik ada dalam keta...I've seen many!

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails