Wednesday, September 15, 2010

Berita Terkini: Akaun FB aku di hack oleh PERVERT sebentar tadi.

Aku tengah korek hidung masa berkumandangnya ringtone henpon aku:

"Insyallah-Insyallah!" zikir henponku. Aku terlayan pulak zikir tu dari memikirkan sapa yang memanggilku. Kulihat caller ID: orang rumah...

"Bie, naper awak tulis 'i can suck ur tits' kat wall wane?" tanya isteriku.

"Mana ader?" jawabku blank. Pahal plak ni? Lampu CPU kepalaku berkelip laju.

"Awak kat mana sekarang?" tanya isteriku cemas.

"Kat umah" aku menyembunyikan jemari yang sedang cuba menarik sesuatu dari dalam hidungku.

"Saya dah log off pukulllll....(aku menge check stats log aku) pukul 0951hrs," kataku macam komando.

"Ni mamat ni tulis kat wall wanee dan wall minah slova..." isteriku cuba mempronouncekan nama minah salleh mana ntah.

Kami meneruskan perbualan dengan aku memberikan arahan selanjutnya tentang melaporkan hal ini ke SKMM. Mungkin diorang ada AKTA FB atau sebagainya. Kalau judi dan arak boleh diakta dan dicukaikan, kenapa FB tidak?

Setelah itu kami meneruskan kehidupan kami yang exciting dan penuh dengan warna-warni tanpa mengendahkan pasal kejadian AKAUN FACEBOOK AKU KENA HACK SEBENTAR TADI.
Buang masa jer beria-ia FB ni. Kan semasing dahada blog?

Kepada yang menyalahgunakan akaun aku sebab aku terlupa log off tadi, aku beri tazkirah ringkas kepada kau:

"WE KNOW YOUR MOTHER"

bring it on

1 comment:

Dark Half said...

gler arr...
aku penah dengar cter kat blog pasal akaun FB dorg kene hacked siap pakej ngan email acc dan blog lg.dah tu, sempat buat purchasing pakai duit paypal member tu.sibbaik $12 je.tp pun, duit gak kan

biasa kat CC la tempat paling senang nak kena hack nak2 kalau terlupa logout

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails