Tuesday, December 7, 2010

Cerita RTM3 malam tadi is a joke


Malam tadi ada citer "Dakwah Muharram". KahKahKah. Twisted dah orang RTM3 ni....

Nuff said..

8 comments:

Dark Half said...

Demn! Aku lupa tengok la rtm3 semalam..
sibuk tengok cter pembunuh bersiri korek mata mangsa simpan dalam balang

Irwan said...

aku TERPAKSA tengok sebab ada tetamu kat rumah...itupun sebab aku checkout citer "no ordinary family" yang baru mula semalam..

RTM3, balik-balik taktik sama...

pakai citer orang, tarik trafik, lepas tu tukar cerita...

podeh3 said...

bored.. next.

Al said...

ak tgk jp je pahtu trus off tv
xtau pun ape ending dia
sbb awl2 pon ak da x mnt

no ordinary family blh la lyn
lg sgt ok dr crita arjuna tu

Dark Half said...

dah donlod torrent no ordinary family SE01EP01 n tgk jap tadi.memang layann..(thnx to Al for the 'warning')
dah tepu tgk cter investigation n serial killers sebenarnya.CSI pun dah byk miss lately

tapi drama pagi tadi arahan erma fatima leh tahan gak(lupa tajuk).bukan typical hepi ending malay drama

~* chirpy_chummy *~ said...

heh. mar tertiton dpn tv tgok cter ni. last2 msok blik layan tdo..lagi bagus :p

Irwan said...

ada ke dia cuba dakwah buat konsert kat Lot 10?

Dulu aku ketawakan rhoma Irama sebab dakwah pakai gitar. Aku ketawakan Amerikan sebab nasyid pakai pompuan.

Sekarang? dah lebih kurang jer...

Dark Half said...

dakwah dgn konsert kat lot10?pengarah mana yg sengal tu? rugi tak tengok..kekeke

tapi aku penah tengok gambar pengunjung konsert metal kat bandung indonesia yg solat berjemaah depan stage bila masuk waktu solat.caya la!

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails