Saturday, October 2, 2010

Selamat Datang Baby baru!

Pagi tadi, lebih kurang pukul 9 lebih, maka lahirlah seorang lagi insan ke dunia ini. Seorang bayi perempuan yang comel. Alhamdulillah. Segala cuak, cemas dan runsing telah terjawab...


Kami belum pikir lagi nak bagi nama apa. Ada idea?

13 comments:

paradoks hati said...

tahniah :)

Chaon Cornerz said...

Tahniah dapat baby baru.. =) rezeki2..

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

tahniah atas kejayaan nakal anda
Baby cute..mesti abahnya hensem kan2
:)

aYaz said...

alhamdulillah..
congratz ya pd tuan blog,dapat baby baru yg kiut..
^.^

My TeRrIToRy... said...

nama yg best pada patik..
aisyah,qistina,nur iman,

tahniah!!

Irwan said...

thanks, Territory...by the way, elsia apa makna nya?

Aku kena baca balik guideline:
http://payabesarpedas.blogspot.com/2010/09/interview-dengan-wali-nama-adik-sapa.html

Dark Half said...

tahniah bro! anak ke-berapa ni?
aku gugel elsia xde makna, alisya ade la

Irwan said...

elisa..Elsia macam malesia la pulak..aku yg typo..

Anyway, beliau ialah anak kedua. Aku harap beliau takkan kena mid-child sindrom sebab akak beliau manja tak hengat dua-tiga hari ni...

Tomato Gurl's Life said...

tahniah!

Dark Half said...

waahh..anggun la nama elisa tu.besar nanti mesti cun macam mak abah beliau

for sure,akak yg sulung tu akn rs terancam sket bila fokus berbalik tetiba je berlaku...tu pasal tindakbalas manja x hengat diaktifkan

kemm said...

tahniah geng.. semoga bertambah rezeki ko sekeluarga & dikurniakan kebahgiaan & kesejahteraan, Amin...

HaNTwO said...

wahhh tahniah...comeynya :)

Irwan said...

dark half: betulla..Anak 1st aku mengada-ada kaw-kaw sat punya. Melekat jer kat aku dua tiga hari ni

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails