Monday, August 30, 2010

Interview Dengan Wali (Pemerhatian dari Persidangan Para Wali Ramadhan 1431 part 6)


Diorang hantar frontline diorang nak test kedalaman "air" di Malaysia...
 Aku bukanlah nak membuang masa korang dengan mengulang-ulang apa yang korang lebih tau dari aku. Cuma yang satu ni aku rasa korang terlalai sedikit. Askar-askar kelab ini sekarang sedang 'testing the water' dengan orang Melayu. Sebelum Illuminati keluar secara terbuka di Malaysia, mereka perlu pastikan bahawa puak majorti negara ini sudah berpecah dan takkan bergabung kembali, walhal dalam isu agama sekalipun. Buktinya, mereka menghantar budak-budak mencurah cat kat surau, lepas tu mintak maaf. Mereka masuk dalam tempat ibadat kita dan memijak tempat kita meletakkan kepala kita. Lepas tu mintak maaf. Dan orang Melayu mangkuk, terus berhujah. Yang x pakai hukum warak. Yang y pakai hukum syarak. Dah tu menghukum orang itu bodoh hukum, atau orang ini berkepentingan politik. Paling kelakar, blogger yang ketagih melihat jumlah visitor di blog mereka, tanpa pikir panjang terus mengadu domba. Yang jelasnya, Melayu dah takboleh disatukan lagi. Dari sebesarbesar kepala golongan x dan y ini, sehinggalah ke mamat atau minah intelek yang fikir mereka sedang melakukan sesuatu for the greater good. Dan keadaan ini umpama memberi lampu hijau kepada kelab yahudi ini untuk meneruskan fasa ketiga dalam menghuru-harakan Malaysia yang paling aktif membantu Palestin...


Kau nak tau apa fasa ketiga? Fasa ketiga ialah menyempitkan laluan orang Melayu ke Indonesia. Itu telah berlaku dan masih hangat lagi. Lepas tu, parti komponen BN kedua terbesar akan berpecah dan bergabung dengan parti lain (sebab nak kontrol Parlimen). Jangan salah faham. Aku tak kata parti komponen BN itu adalah hidden hands. Tapi mereka sebenarnya diguide oleh otai hidden hands ni yang berada di selatan Malaysia. Diorang pun taktau yang diorang ni tengah menjalankan agenda freemason. Backup plan diorang ialah dengan meramaikan lagi pengundi dikalangan orang dia. Memandangkan pompuan diorang takut beranak, dan kalau ye pun, paling awal diorang boleh naik ialah lagi 20 tahun, cara cepat ialah mengimport rahim yang aktif. Legally or illegally. Lepas tu, bagi kerakyatan kepada mereka. Selindungi kemasukan mereka dengan isu beri kerakyatan secara auto kepada orang tua. Bila orang tua ni mati, mykad diorang ni akan di turunkan ke generasi seterusnya. Apa susah? Semua data ada kat APCO apa? HAckers kat Taiwan pun berlambak sedang menganggur. Tu sebab korang tengok banyak GRO dijumpai di selatan dan utara Malaysia. setelah ditangkap, mana perginya mereka ni? Ohhh...kerja kat shopping kompleks rupanya...



Pendatang India, Melayu dan bangsa lain, kita boleh kenal dari muka dan bau badan mereka. Tapi pendatang yang berkulit kuning dan berambut rebonding ni, kita terlalai sikit bila dah terbau minyak wangi made in China dan terlihat paha-paha yang wow itu. Maklumlah, kitakan makan ayam. Ayam bertelur, kita menelur.

Jadi, apa yang kita nak buat? Kepada orang Malaysia, kibarkan Jalur Gemilang di mata mereka. Ingatlah untuk bersatu untuk mempertahankan negara ini jika ia diserang nantik. Bukannya lari ke Singapura atau Chennai.

Kepada orang Melayu: BERSATUlah. Tinggalkan UMNO dan PKR dan kuatkan PAS. Yang korang takut sangat dengan hudud apasal? Korang mencuri, ke? Kalau tak salah, apsal takut sangat? Kembalilah kepada Islam. Sekurang-kurangnya, janganlah bergaduh macam budakbudak. Gaduhlah macam orang yang boleh menguasai katakata. Korang ada nampak bangsa lain gaduh macam bangsa kita?. Ni tidakkk. Balik-balik berkokok. Balik balik menghukum. Yang kaya ialah TV3...

8 comments:

Anonymous said...

siapa kata kami takut hudud? kami lagi suka tapi tak nampak bayangpun. Kat Kelantan dah 20 thn tak buat-buat lagi pun...Siap bagi macam-macam alasan lagi. Skrg ni Pas yg takut atau kita org yg takut?

Tapi yg pasti aku takut tengok Pas sekarang ni macam khunsa tua. "tak kuasa mak..." emmm tak da la hudud-hudud nampaknya. kirim salam le yop...

Baik gi sokong semula BN la mcm ni. at least straight forward & lesser hypocrite.

Munafik Besar said...

anda bernada kecewa. sabarlah. perlaksanaan hudud bukanlah semudah yang disangka kerana bilangan pengundi hudud di Parlimen masih sedikit. Dan sifat kecewa anda sangatlah tidak membantu agama ini, bahkan memusnahkannya lagi.

kelemahan atau kekurangan PAS, bukanlah memberi paspot kepada kita untuk memilih yang nyata-nyata sekular. Nak Malaysia jadi macam Turki ke (Turki pun dah mula menyesal).

Serupalah macam orang non muslim yang baru nak masuk Islam, kalau tengok pada orang Islam, memang takkan nak masuk Islam punya...

Rileklah tanpa nama. Sekurang-kurangnya, anda mesti betulkan pegangan anda dan buat keputusan yang betul. Sebab semuanya akan dihisab nantik...

Dr.noProblem said...

aku rasa byk lagi ko kena belajar sejak akhir2 ini illuminati mudah dikesan dimana saje knape??setiap organisasi pasti ada ketua!!! "the King" ketua kumpulan illuminati=freemason=penyembah syaitan yg berlogo "mata satu" sudah bersedia mendedahkan identitinya.. mereka sdg membuat persiapan pertabalan "the king" apakah persiapannya??? huru-hara yg dahsyat dan menyeluruh!!! knape tentera mereka berada di iraq dan afganistan??? iraq jiran iran dan afganistan jiran pakistan!!!palestin lak sdg dikepong FEMA agensi pertahanan awam USA akan settlekan umat islam di USA akan berlaku satu lagi tragedi jika fasa 1 11.9.2001 utk mewujudkan islamfobia fasa 2 lak 11.9.2012 utk membuat islam dan kristian seluruh dunia berperang sesama sendiri!! knape semua aset yahudi internet,tv,radio mempromosikan tarikh 21.12.2012 ia adalah hari ke 101 selepas 11.9.2012 jika setengah org percaya no.8 ada tuah atau "ong" mereka lak percaya 911 dan 101 knape?? 911 skipping god n 101 lak 1 step above god itulah sbbnya semua ucapan ttg NEW WORLD ORDER pada 911 yg pertama bulan 1/16/1990 sehari sblm menyerang iraq yg kedua 11/9/1990 illuminati slalu in reverse 1/16 n 11/9 terbalikkan 911 pada 11.9.2012 akan ada serangan yg akan membangkitkan kemarahan kristian lalu menyerang semua negara islam 21.12.2012 NEW world order akan dilaksanakan pada hari itu "the king" akan memerintah dunia siapakah "the king" pada mulanya dia akan mengaku dirinya nabi kemudian dia akan mengaku dirinya tuhan dia lah "dajjal" dia akan dtg mengaku sbg nabi ISA penyelamat kristian kemudian oleh kerana kristian percaya nabi ISA anak tuhan dia kemudian akan mengaku sebagai tuhan Al-aqsa akan dirobohkan dan dibina pusat pentadbiran NEW WORLD ORDER itulah tanda besar kiamat yg pertama!!! welcome to the age of DAJJAL

Dr.noProblem said...

panji-panji hitam ufuk timur bukan satu kerajaan tetapi gabungan semua mujahideen sebelah timur bukankah ada hadis yg mengatakan tiada satu pun kawasan yg tidak di injak-injak oleh dajjal kecuali mekah dan madinah fahami betul2 maksudnya tiada satu kerajaan islam pun yg bertahan kecuali arab saudi itu pun tinggal daerah mekah dan madinah sahaja yg lain semua dijajah tiada lagi tentera malaysia,indon,syria,turki,iran,pakistan dll semua musnah ketika itu umat islam akan berperang ala2 gerila sahaja yg kemudian akan disatukan menjadi ketumbukan tentera oleh imam mahdi satu lagi hadis jika kamu melihat panji hitam hendaklah pergi ke arahnya walau terpaksa merangkak di atas salji istilah yg digunakan merangkak bukan berjalan bukankah kawasan sebelah timur dipisahkan dgn tanah arab oleh gunung2 yg bersalji yg perlu didaki dgn merangkak tentera panji ufuk timur adalah semua pejuang islam sebelah timur yg tahu dan peduli dgn hadis berkenaan panji ufuk timur. nanti aku terangkan kat blog aku...

SCUBA said...

dahsyatla info doktor. dah macam doktor oktopus dah ni...komen doktor dah boleh buat posting ..

saya bukanlah org yg obses kata bani tamim tu dtg dari malaysia.
saya tak obses dgn malaysia atau MELAYU pun.

saya obses nak jadi wali. Wali apa? wali ada banyak wali. Waliullah, wali setan, wali autaa, walimatulurus...

anyway..setelah melihat semua bukti dan mengumpul semua maklumat ini, apa pekdah yang kita semua dapat?

Adakah kita semakin taqwa?
Adakah kita semakin berjuang? Dan berjuang macamana?

Agak-agak masa King tu berkelana di seluruh dunia nantik, mampukah kita memilih tangan kiri?

Ataupun kita akan terus memilih tangan kanan dan continue blogwalking?

hahaha..Itu yang lebih utama pada pendapat saya yang masih banyak kena belajar ni...

perjalanan ni jauh lagi. Yahudi pun tau pasal ni. Dan sekarang, diorang dah tak main dah untuk END GAME.

Diorang sipa buat batalion untuk serang Tuhan masa kat mahsyar nantik...dah tau pasal ni?

haaa...sebab cik doktor tak join freemason mana tau...hehehe

lolo86 said...

pergh pjg giler komen incik doctor

ttg kmusnahan ngra2 islam itu ..xsiapa pn tahu krana itu adlh mse depan..mnusia hanya mmpu meneka..

sy percaya..pabila sang raja mengisyhtiharkan dirinya tuhan..pasti islam dgn pimpinan dr timur akan mengisyhtiharkan ketua mreka bg counter si raja mata buta itu..xlain xbukan al-mahdi itu sndri..

pembunuhan dajjal psti akan dituntut bela oleh puak2 yakjuj makjuj maka bakal terjadilah ww3 diantara kuasa2 barat(yakjuj makjuj )dan org muslim yg dikatakan tidak akan terkalah oleh tentera muslimin..

kemengan demi kmenangan akn dicapai oleh tntera ykjuj makjuj shingakan ALLAh menurunkan bala dan memusnahkan tentera2 yakjuj makjuj itu..

Anonymous said...

ni la org2 melayu...
kemaruk sgt nakkan kemajuan, pembangunan...
Islam dicampak entah ke mana...
balik2 nak pertikai knape K'tan
tak maju...
padahal anak luar nikah berlambak2
sebab 'kemajuan'....

Irwan said...

Kita kena redefine makna "maju" tu, ikut skala yang sebenar...

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails