Wednesday, December 29, 2010

Kembali Melayan Supernatural

Cerita Supernatural malam tadi memang cool...
Korang mungkin tak paham
Tapi kepada yang biasa menulis,
Episod malam tadi memang cool...


Episod malam tadi menerangkan kenapa aku suka layan cerita ni...

8 comments:

nurkaloi said...

alaaaa....tak tgok....

achmad said...

setuju...
banyak btol sam & dean...
hahh

n0vemBer zuLu said...

sam is cute

Dark Half said...

hampir kesemua episod supernatural amat cool bg aku esp masa ko kuar 40hari...tengok x? mind sharing with us apa yg kau rs best sgt dgn episod mlm td?

supernatural...bg aku,banyak mesej kemanusiaan yg best di sebalik kisah seram mengarut dan selalu jugak buat aku ggg

Irwan said...

malas laa nak explain. Cuma in a nutshell, katakata akhir wannabe Sam and Dean tu yang best...

Everybody wannabe somebody to have a meaning in this empty life.


Ia juga mengingatkan aku pasal bahaya terpengaruh dengan apa yang aku tulis macam mamat penulis buku tu.

Memang otai la penyampaiannya semalam...

hariz chacho said...

semalam tu episode spesel ke bang? tak tengok laa

Irwan said...

takde la spesel, dik oii...cuma ia kena pada masanya...

Leen 2 Linda said...

tgk sam & dean jgn sampai missed subuh plak!

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails