Wednesday, November 10, 2010

Hipnotisma ala payobosa

Salam kepada semua pengunjung kampung aku. Aku nak buletinkan di sini bahawa dalam seminggu dua ni, aku berterima kasih sebab orang yang sudi datang dan menjenguk blog aku, walaupun aku tak balas komen, shout atau blogwalk mereka. Ini disebabkan aku malas dan fedap dan sedang mengusahakan satu eksperimen dalam blog ini. Jadi, kepada yang setia, semoga anda bacalah semula mana-mana entry yang miss tu. Kalau baca ikut topik, anda akan paham karakter dalam blog. Kalau anda baca ikut kronologi, anda akan baca diari aku. Kalau rasa dah boleh budget, cuba kaitkan dengan blog-blog aku yang lain pulak. Bila kesemua power dah combine, barulah keluar kapten power...

Anyway, minggu ni dan akan datang, aku agak busy sedikit, jadi....aku bagi entry yang panjang-panjang bagi korang mual membacanya. Cara menikmatinya ialah 'save page' dan baca bila sorang-sorang...

4 comments:

Dark Half said...

kadang tu,segan gak aku asik jadi pengomen takde isi kat sini. tapi aku memang x sempat habiskan lagi segala isi perut kat blog kau ni.aku suka baca ikut topik walaupun kadang2 topik yg muncul kat linkwithin tu bleh buat aku terskip ke topik yg aku rasakan menarik

moga segala usaha korang dipermudahkan

i am S!L4H.. said...

haha wat bookmark erh...ngeehehe

mahira oya said...

busy jugak..tp bg entry pendek2 je hari2 kalau bole..

Irwan said...

Dark: eh...apsal pulak segan-segan..buat cam blog sendiri. Jemput makan. Tambah-tambah..

i am S!L4H:
thanks...

mahira oya:
sebenarnya, material untuk blog ni dah ada cuma nak mengepostkannya agak susah sebab saya takde talian internet cam orang lain. Henpon pun pakai prepaid lagi...

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails