Thursday, October 21, 2010

Hari Ini Aku Malas


Hari Ini Aku Malas
Aku malas dengan dunia
Aku malas dengan aku
Aku malas nak ambik tau
Apakah nasibku
Apabila sampai di situ

Kadangkala aku keliru
Dan komfius dengan my own values
Sebab semakin aku mencuba
Semakin cam sial rasanya
Dan keadaan sekeliling
Bukannya nak membantu
Bahkan ada yang sembunyi tangan
Setelah melontar batu

Ah! Sudahlah!
Harini aku malas
Aku malas dengan aku

5 comments:

Dark Half said...

nape byk artikel yg kau post harini, mood cam tgh down jer

Penglipur Lara said...

dalam hati ada taman lah tu.. :D :D :D

najib said...

sebab itu talagi berganda post baru dia tau,panjangggggggggggg lleeeeeeeeeeeeebaaar.....

najib said...

sebab dia post byk ari ni ialah itu tahap malas dia.Kalau dia dah sampai tahap rajin,lagi banyak post dia.Panjjjjjjjjjjjjannnng lebarrrrrrrr ceramah dia...

Irwan said...

najibbbbb!!!!! owwhhhh..korang kutuk haku yer..? bukan apa, aku bila sampai hari khamis memang jadi mellow dan pilu-pilu sikit takut jumaat ni kiamat (tapi akan OK lepas solat jumaat)

semalam aku malas sebab hari Rabu aku tak sempat nak type entry untuk hari Khamis (sebab letih sangat pasang awning). Hari ni pun sambung lagi pasang awning kat Masjid Jalan Pantai-Jelebu. Kalau rajin mai laaa tolong...korang tolong pasang awning nitengah panas, barulah korang tau dalam hati aku ada taman ke, ada mood down ke, ada apa ker..

tak per..next week aku bagi baek (panjang dan pedas)punya...

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails