Monday, February 14, 2011

Siri Mari Kenal Rasul Kita

Sebagai seorang pahlawan dunia cyber (cheh!) aku nak buat satu siri yang akan dipostkan setiap satu jam mulai 6 pagi esok. Setiap Entry itu akan emnceritakan serba sedikit tentang Nabi Muhammad SAW (yang aku curik dari sini).

Tujuannya ialah untuk menyelaraskan pembacaaan orang dalam blogosphere ni agar jangan pikir benda lain selain ingat kat Baginda SAW pada hari besday Baginda. Disamping itu, ada juga selingan video impak dari Habib Ali yang aku suka sangat (tak kisah lah apa background Habib Ali ni)

Di kesempatan ini, saya menggalakkan tuan-tuan dan puan-puan semua agar buat benda yang sama (autopostkan cerita pasal Baginda SAW) dalam blog anda sempena hari esok dan blogwalk-kan entry-entry anda di blog-blog yang anda tahu perlukan peringatan....

Moga-moga ada yang terbuka pintu hatinya untuk kembali...
Dan semoga pintu hati kita juga sentiasa terbuak untuk menerima RAHMATNYA...


Amin...


2 comments:

ali said...

salam,
wah bagus idea ko ni ;)
nak tanya, apa maksud ko dgn kata2
(tak kisah lah apa background Habib Ali ni)
saja nak tahu, sebab bunyinya semacam.

Dark Half said...

adakah background yg dimaksudkan mazhab dia? atau fahaman

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails