Saturday, February 12, 2011

Boleh ke idak menyambut Valentine's Day?

Kepada yang orang Islam yang masih tercari-cari,
tentang sambutan Valentine's Day 
pada hari Isnin ini:





BESOKNYA MAULIDUR RASUL, LAAA!!!

3 comments:

Dark Half said...

tiap2 tahun berita sama maa..
mesti ada kapel kena tangkap masuk 360. patutnya golongan yg dah sangap tu, buat je majlis kawen beramai-ramai, mas kawen je bayar, wang hantaran ikut kadar termampu. baru org tak mengentot kat motel2 murah.

ini kursus kawen pun dah balun kaw2. kalau culture dlm badan pejabat agama sendiri x ubah, remaja sangap akan terus buat maksiat

Pena Marhaen said...

mmg tolol laa sapa yg sambut..dah tu 9 bulan akan dtg buang bayi merata-rata..menyusahkan org je..hampeh!!

Irwan said...

orang yang menyambutnya aku tak salahkan. sebab mereka adalah orang yang nafsunya dah sempurna, cuma akalnya belum lagi...

aku cuma salahkan kepada mereka yang RASA benda ni SALAH tapi tak buat apa-apa secara lisan, perbuatan atau niat sekalipun...

kerna sebab inilah kita ummat Islam (ditindas) dan ummat manusia (dibala) dek Allah.

kerna perbuatan dan amalan rosak dari orang Islam sendiri. serta kerosakan fikir risau orang yang so-called PAHAM ni...


Diorang (bebudak) tu sah-sah memang line air naik kepala, memang diorang akan cenderung kepada benda ni. Kita dulu pun camtu gak.

Ahhh...nantik aku buat entry la benda ni...tunggu sat...

Lain-lain cerita berkaitan:

Related Posts with Thumbnails